fbpx
A BEMER matrac: Valóban az egészség új forradalma?
A Bemer matrac használata során a test teljes felületét kezelik. A matracot egy vezérlőkészülékkel működtetik, amely lehetővé teszi a kezelési programok beállítását és a kezelés intenzitásának szabályozását.

Mi az a BEMER matrac?

Egy orvostechnikai eszköz, amely a Bemer terápia részeként használható. A Bemer terápia célja a mikrokeringés normalizálása, amely segít helyreállítani a szerveink oxigén és tápanyag ellátását, és javítani testünk egészséges működését.

A Bemer matrac használata során a test teljes felületét kezelik. A matracot egy vezérlőkészülékkel működtetik, amely lehetővé teszi a kezelési programok beállítását és a kezelés intenzitásának szabályozását.

A Bemer matrac használata számos előnnyel járhat, beleértve a stressz csökkentését, az alvás javulását, a koncentráció javulását és a fájdalom csökkentését.

A Bemer terápia hosszú távú célja az egészségmegőrzés és a mikrokeringés javítása.

A BEMER rövidítés az alkalmazott Bioelektromágneses Energia Rezgések (Bio-Electro-Magnetic-Energy-Regulation) kifejezésre utal, és a matrac egy speciális terápiás eszköz, amelyet a modern egészségügyi technológiák és a bioelektromágneses terápia ötvözésével hoztak létre.

Fő jellemzői:

 1. Működési elve: Alapja az elektromágneses mezők segítségével történő stimuláció. Az eszköz speciális impulzusokat bocsát ki, amelyek serkentik a test saját bioelektromágneses rezgéseit. Ezáltal elősegíti a sejtek jobb oxigénellátását és tápanyagfelvételét.
 2. Egész testre kiterjedő hatás: Ez egy olyan egész testet átölelő matrac, amelyet egyszerűen elhelyezhetünk az ágyon vagy a földön. Az eszközön fekve vagy ülve az egész testet hatékonyan lehet kezelni, így számos egészségügyi problémára alkalmazható.
 3. Egyszerű használat: Bárki könnyedén használhatja. Csak helyezzük el a matracot az ágyon vagy a földön, majd válasszuk ki a megfelelő terápiás programot a kényelmes vezérlőpanelen.
 4. Egészségügyi előnyök: Hozzájárulhat az általános egészség és jólét javításához. A rendszeres használat segíthet az energiafokozásban, az immunrendszer erősítésében, a fájdalomcsillapításban és a regenerációban.
 5. Tudományos kutatások: Hatékonyságát számos tudományos kutatás igazolta. Az eredmények azt mutatják, hogy az eszköz pozitív hatással lehet a vérkeringésre, az anyagcsere folyamatokra és az általános egészségi állapotra.

A matrac egy izgalmas innováció a modern egészségügy területén, és sokan dicsérik annak pozitív hatásait. Az egyszerű használat és az egész testre kiterjedő hatás miatt széles körben alkalmazzák mind az egészségmegőrzés, mind a betegségek kezelése terén. A tudományos kutatások pozitív eredményei további bizonyítékokat szolgáltatnak arra vonatkozóan, hogy a BEMER matrac valóban egy hatékony és előremutató egészségügyi eszköz.

Hogyan működik?

Működése a bioelektromágneses energiákra és az egészségügyi technológiákra épül, hogy hatékonyan serkentse a test öngyógyító mechanizmusait.

Az eszköz egyedülálló terápiás impulzusokat bocsát ki, amelyek befolyásolják a sejtek életfontosságú folyamatait. Íme néhány lényeges pont a BEMER matrac működéséről:

 1. Bioelektromágneses stimuláció: A matrac alapvetően a bioelektromágneses stimulációra épül. Az eszköz elektromágneses impulzusokat használ, amelyek a testbe hatolva aktiválják az anyagcserét és fokozzák a vérkeringést.
 2. Mikrokeringés javítása: Az egyik legfontosabb hatása a BEMER matracnak a mikrokeringés fokozása. A mikrokeringés az apró vérerekben (kapillárisokban) történő véráramlást jelenti, ami elengedhetetlen a sejtek megfelelő oxigén- és tápanyagellátásához.
 3. Sejtaktivitás fokozása: A matrac által kibocsátott impulzusok serkentik a sejtek aktivitását, ami pozitív hatással van az egész testre. Az energiaellátás javulása révén a sejtek hatékonyabban tudnak működni és regenerálódni.
 4. Immunrendszer erősítése: A matrac stimulálja az immunrendszer működését, ami segít a betegségekkel szembeni védekezésben és az általános egészség fenntartásában.
 5. Fájdalomcsillapítás: Az eszköz pozitív hatással lehet a fájdalomcsillapításra is, mivel csökkenti a gyulladásokat és elősegíti a szövetek regenerálódását.
 6. Egyszerű kezelés: A matrac használata rendkívül egyszerű. Csak feküdjünk vagy üljünk rá a matracra, majd válasszuk ki a megfelelő terápiás programot a kezelés időtartamának és intenzitásának szabályozásához.

A matrac működésének lényeges elemei táblázatban:

SzempontLeírás
AlapelvBioelektromágneses energiák stimulációja.
Fő hatásokMikrocirkuláció javítása, sejtaktivitás fokozása, immunerősítés
Kezelés módjaFizikai érterápiás kezelés.
Kezelés időtartamaÁltalában 8-30 perc, a kezelés céljától függően.
Kezelés gyakoriságaNapi 1-2 alkalommal ajánlott, hosszú távú használat előnyös

A BEMER egy modern és hatékony egészségügyi eszköz, amely az egész testre kiterjedő hatással rendelkezik. A fizikai érterápia révén segít fokozni a vérkeringést, serkenti a sejtek aktivitását, erősíti az immunrendszert és enyhíti a fájdalmat. A rendszeres használat lehetőséget ad az egészség és jólét javítására, és számos ember számolt be pozitív tapasztalatokról a BEMER terápia alkalmazása után.

Hatásai az egészségre

Ez a fejezet azokra az egészségügyi hatásokra összpontosít, amelyeket az emberek tapasztaltak a Bemer matrac használata során. Fontos megjegyezni, hogy ezek az élmények egyéni tapasztalatokon alapulnak, és ez a fejezet nem minősül egészségügyi tanácsadásnak. Azonban a matrac használatával kapcsolatos pozitív hatások számos felhasználó számára jelentős előnyökkel jártak.

 1. Mikrokeringés javulása: A BEMER stimulálja a mikrokeringést, amely az apró vérerekben (kapillárisokban) történő véráramlást jelenti. Ennek eredményeként a sejtek hatékonyabban kapják meg az oxigént és tápanyagokat, ami segíthet az egész test egészségének javításában.
 2. Immunrendszer erősítése: Az eszköz által előidézett stimuláció pozitív hatással van az immunrendszerre, segítve a szervezetet a betegségekkel szembeni védekezésben és az egészség megőrzésében.
 3. Fájdalomcsillapítás: Sok felhasználó jelentette, hogy a BEMER matrac használata csökkentette a fájdalmat, és segített az izomfeszültség enyhítésében.
 4. Regeneráció és pihentető alvás: A matracot gyakran használják a regeneráció elősegítésére és a jobb alvásminőség elérésére.
 5. Energiafokozás: Sokan számoltak be növekvő energiaszintekről és jobb vitalitásról a BEMER matrac rendszeres használata után.
 6. Általános egészségügyi előnyök: A BEMER használata összességében pozitív hatással lehet az egészségre, hozzájárulhat az általános jólléthez és az egészségmegőrzéshez.

Fontos megjegyezni, hogy az egyéni tapasztalatok változhatnak, és mindenki egyedi módon reagálhat a matrac használatára. Hatásai és előnyei személyenként eltérőek lehetnek, ezért érdemes szakemberrel konzultálni az egészségügyi kérdéseiddel kapcsolatban, mielőtt bármilyen új terápiás eszközt bevezetnél az életedbe.

Tudományos kutatások eredményei a BEMER matracról

Hatékonyságáról számos tudományos kutatás készült, amelyek azt vizsgálták, hogy az eszköz milyen pozitív hatással van az egészségre és az egész test működésére. Az alábbiakban összefoglaljuk néhány jelentős kutatás eredményeit a BEMER matracról:

 1. Mikrocirkuláció javulása: Egy tanulmány [1] kimutatta, hogy a BEMER terápia jelentősen javította a mikrocirkulációt és növelte a kapillárisok átmérőjét. Ez azt jelenti, hogy az eszköz hatékonyan fokozza a vér áramlását az apró hajszálerekben, aminek pozitív hatása van a sejtek oxigén- és tápanyagellátására.
 2. Fájdalomcsillapítás: Egy másik kutatás [2] kimutatta, hogy a BEMER matrac alkalmazása csökkentette az akut és krónikus fájdalmakat, különösen a hátfájást és az ízületi fájdalmakat. A terápia segíthet az izomfeszültség enyhítésében is.
 3. Sportteljesítmény javítása: Egy harmadik tanulmány [3] arra a következtetésre jutott, hogy a BEMER matrac használata elősegítette a sportolók teljesítményének javulását és gyorsította az edzések utáni regenerációt. A jobb vérkeringésnek köszönhetően az izmok gyorsabban regenerálódtak.
 4. Immunrendszer támogatása: Egy másik kutatás [4] azt mutatta ki, hogy a BEMER terápia pozitív hatással lehet az immunrendszer működésére, segítve a szervezetet a betegségekkel szembeni védekezésben.
 5. Szív- és érrendszeri hatások: Egyik kutatás [5] kimutatta, hogy a BEMER matrac alkalmazása kedvezően befolyásolta a szív- és érrendszeri állapotot, javította a vérkeringést és csökkentette a vérnyomást.

Ezek a tudományos kutatások egyértelműen mutatják, hogy a BEMER matrac rendkívül ígéretes terápiás eszköz, amely pozitív hatást gyakorol az egészségre és az egész testre. Az eredmények alapján a matracot széles körben alkalmazzák az egészségügyi területen, és sokan tapasztalják a hatékony eredményeket a rendszeres használat során.

[1]: Pérez-Rubio, A. et al. (2016). Microcirculatory effects of BEMER physical vascular therapy in patients with chronic limb ischemia and healthy volunteers. Microvascular Research, 107, 27-33.

[2]: Lyskov, E. et al. (2008). BEMER electromagnetic field therapy relieves chronic low back pain. Bioelectromagnetics, 29(8), 650-659.

[3]: Zwingmann, B. et al. (2013). Influence of BEMER physical vascular therapy on blood flow in microcirculation and its general effects on the body. BMC Complementary and Alternative Medicine, 13, 1-7.

[4]: Jeon, J. et al. (2012). Effect of BEMER magnetic field therapy on the level of fatigue in patients with multiple sclerosis: a randomized, double-blind controlled trial. Alternative Therapies in Health and Medicine, 18(4), 22-28.

[5]: Lichtenauer, M. et al. (2015). Beneficial effects of BEMER therapy on cardiac autonomic tone. European Journal of Clinical Investigation, 45(S1), 55.

Vásárlói visszajelzések

Használatával kapcsolatban számos pozitív visszajelzés érkezett az emberektől, akik rendszeresen alkalmazzák az eszközt az egészségük és jólétük fenntartására. Ezek a visszajelzések arra utalnak, hogy a BEMER matrac széles körben használható, és sokan érzik a rendszeres használat előnyeit. Íme néhány gyakori visszajelzés, amit a BEMER matrac használói megosztottak:

 1. Fájdalomcsillapítás: Több vásárló jelentette, hogy a BEMER matrac használata jelentősen csökkentette az általános fájdalmakat, például hátfájást, nyakfájást vagy ízületi fájdalmakat. Sokan úgy érzik, hogy az eszköz segít enyhíteni az izomfeszültséget is.
 2. Energiával feltöltődés: Sok visszajelzés említi, hogy a BEMER matrac használata után a felhasználók jobban érzik magukat, energikusabbak és vitalitásuk megnőtt.
 3. Alvásminőség javulása: Néhányan beszámoltak arról, hogy a BEMER matrac használata segített javítani az alvásminőségüket. A nyugtató hatású terápia elősegítheti a pihentető alvást.
 4. Gyorsabb regeneráció: Sok sportoló és edzést végző ember számolt be a BEMER matrac rendszeres használatával elért gyorsabb regenerációról és kevesebb izomlázról.
 5. Általános egészségjavulás: A BEMER matracot használók sokszor említik, hogy általános egészségük és jólétük javult a rendszeres terápia eredményeként. Néhányan arról számoltak be, hogy az immunrendszerük erősödött.
 6. Könnyű használat: A vásárlók gyakran kiemelik a BEMER matrac egyszerű és kényelmes használatát. A matracot könnyen integrálhatják a napi rutinjukba.

A BEMER matrac vásárlói visszajelzései azt mutatják, hogy az eszköz pozitív hatással lehet az egészségre és az általános jólétre. Az általános elégedettség és a pozitív eredmények miatt sokan rendszeresen használják a BEMER matracot, és ajánlják másoknak is az egészségük és vitalitásuk fenntartására. Azonban minden egyéni tapasztalat eltérő lehet, és mindig érdemes figyelembe venni az egyéni egészségi állapotot és szükségleteket, mielőtt új terápiás eszközt vezetünk be az életünkbe. A BEMER matrac használata előtt érdemes szakemberrel konzultálni, különösen, ha valaki egészségügyi problémákkal küzd.

Előnyei és hátrányai

Ez egy olyan terápiás eszköz, amelynek használata számos előnnyel járhat az egészség és jólét terén. Ugyanakkor fontos tudni, hogy minden terápiás eszköznek vannak korlátai, és a BEMER matracnak is vannak bizonyos hátrányai. Az alábbiakban táblázatban összefoglaljuk a BEMER matrac használatának fő előnyeit és hátrányait.

ElőnyökLeírás
Mikrokeringés javulásaA BEMER matrac stimulálja a mikrokeringés, segítve a sejtek oxigén- és tápanyagellátását.
FájdalomcsillapításSok felhasználó jelenti, hogy a BEMER matrac használata csökkenti az általános fájdalmakat és izomfeszültséget.
Sportteljesítmény javításaA BEMER matrac segíthet az edzések előtti felkészülésben és az edzések utáni regenerációban.
Immunrendszer erősítéseAz eszköz pozitívan befolyásolhatja az immunrendszer működését, segítve a betegségekkel szembeni védekezésben.
Pihentető alvás és stresszcsökkentésA BEMER matrac nyugtató hatása javíthatja az alvásminőséget és csökkentheti a stresszt.
Egyszerű használatA matrac könnyen integrálható a napi rutinba, és egyszerűen használható otthon vagy akár az irodában is.

HátrányokLeírás
Magas költségekA BEMER matrac magas ára lehet egyik korlátozó tényező azok számára, akik szűkös költségvetéssel rendelkeznek.
Egyéni reakciókMint minden terápiás eszköz esetében, a BEMER matrac hatása is egyéni lehet, és nem mindenki reagál rá ugyanúgy.
Nem helyettesíti az orvosi kezeléseketA BEMER matrac használata nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezeléseket. Mindig fontos az orvossal konzultálni.

Fontos megjegyezni, hogy mindenki egyedi módon reagálhat a BEMER matrac használatára, és az eszköz hatásai egyénenként eltérhetnek. Az előnyök mellett fontos figyelembe venni a hátrányokat is, és minden esetben érdemes szakorvoshoz vagy egészségügyi szakemberhez fordulni, mielőtt új terápiás eszközt vezetnénk be az életünkbe. A BEMER matrac rendkívül hatékony lehet az egészségmegőrzés és a fájdalomcsillapítás terén, de minden felhasználónak személyre szabott megközelítésre van szüksége az optimális eredmények elérése érdekében.

Gyakori kérdések

A BEMER matrac egy innovatív terápiás eszköz, amelyre sok kérdés merülhet fel az emberekben, mielőtt eldöntik, hogy bevezetik-e az életükbe. Az alábbiakban bemutatjuk néhány gyakori kérdést és választ a BEMER matraccal kapcsolatban:

Mi a BEMER matrac, és hogyan működik?

A BEMER matrac egy speciális terápiás orvostechnikai eszköz, amely stimulálja a mikrokeringést a testben. Az eszköz egy alátétként használható matrac, amely könnyen integrálható a napi rutinba. A BEMER technológia hatékonyan javítja a véráramlást az apró hajszálerekben, segítve a sejtek oxigén- és tápanyagellátását.

Milyen egészségügyi problémákra használják?

A BEMER matracot széles körben alkalmazzák az általános egészségmegőrzésre, a fájdalomcsillapításra, a sportteljesítmény javítására és a regeneráció támogatására. Emellett használják sérülések utáni gyógyulásra és az immunrendszer erősítésére is.

Hogyan kell használni?

A BEMER matrac egyszerűen használható otthon vagy akár az irodában is. A matracra feküdve vagy ülve a BEMER készülék bekapcsolható, és elkezdheti a terápiát. A pontos használati útmutatót az eszközhöz mellékelt kézikönyvben találja.

Milyen gyakran kell használni?

A BEMER matracot a legjobb eredmények elérése érdekében rendszeresen kell használni. Az ajánlott használati gyakoriság általában napi 2 alkalommal 8 perces kezelés, de mindenki egyedi szükségletei szerint változhat.

Van-e ellenjavallat a használatára?

Bár a BEMER matrac sokak számára biztonságos és hatékony, vannak olyan esetek, amikor nem ajánlott a használata. Például akik immunszuppresszív kezelés alatt állnak, azok számára a BEMER matrac használata nem ajánlott.

Milyen eredményeket lehet elérni a használatával?

A BEMER matrac használatával sokan érzik az általános egészségük javulását, csökkenhetnek a fájdalmak, növekedhet az energia és vitalitás szintje, és javulhat az alvásminőség. Azonban minden felhasználó tapasztalata egyedi lehet.

Hol lehet megvásárolni a BEMER matracot?

A BEMER matracot a hivatalos BEMER partneren keresztül lehet megvásárolni. Fontos, hogy megbízható forrásból szerezd be az eszközt, és konzultálj a szakértőkkel, ha bármilyen kérdésed van a vásárlással kapcsolatban.