fbpx

ERDÉLYI RENI

Sportoktató | Bemer terapeuta

Since 2012

Több energia

Erdélyi Reni vagyok, sportoktató és Bemer terapeuta. Veszprémben élek a családommal, és imádok mozogni. A sport mindig is fontos szerepet játszott az életemben, hiszen segített leküzdeni a stresszt, javítani az önbizalmamat, és erősebbé tenni a testemet és a lelkemet.

A személyi edzés mellett Bemer terápiával is foglalkozom. Ez egy fizikai érterápia, ami segíti a mikrokeringés hatékony működését. A mikrokeringés a szervezet láthatatlan motorja, amely eljuttatja a tápanyagokat és az oxigént a sejtekhez, és eltávolítja a salakanyagokat. Ha a mikrokeringés zavart, az befolyásolhatja az egészségünket, a teljesítményünket, és az életminőségünket.

A célom, hogy segítsek neked elérni a fitnesz és az egészség céljaidat, legyen szó akár fogyásról, állóképesség növelésről, vagy egyszerűen jobban érezni magad a bőrödben. Egyéni edzéstervet és tanácsokat kapsz tőlem, amelyek figyelembe veszik a tested adottságait, az életmódodat, és a preferenciáidat. Emellett a Bemer terápiával is támogatom a fejlődésedet, amely napi 2×8 perc alatt javítja a vérkeringésedet, erősíti az immunrendszeredet, és több energiát ad neked.

Since 2012

Ha szeretnél részese lenni ennek a fantasztikus folyamatnak, és megismerni a renimotion módszert, vedd fel velem a kapcsolatot, és kezdjük el együtt a változást!

Több önbizalom

Erősebb test és lélek

Stressz leküzdése

Hogyan vigyáz a szervezetedre a mikrokeringés?

mikrokeringes ebook